Свято до Дня медичного працівника 2019

Дата публікації допису: 16 черв. 2019 18:47:08

13 червня 2019 року напередодні свята Дня медичного працівника, який відмічають щорічно у третю неділю червня, лікарі-інтерни зі спеціальності "акушерство і гінекологія" влаштували справжній концерт з українськими піснями й східними танцями, які чергувалися з віршами про медиків та жартівливими відеороліками про завідувачів відділень та лікарів Дніпропетровського обласного перинатального центру.

На свято запросили співробітників кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО ДЗ "ДМА" та всіх співробітників перинатального центру, лікарів, медичних сестер та молодший медичний персонал на чолі з головним лікарем, заслуженим лікарем України Людмилою Іванівною Падалко.

З привітальними словами виступили завідувач кафедри, професор Ю.О. Дубоссарська, головний лікар Л.І. Падалко та заступники головного лікаря Л.Г. Захарченко та Д.Г. Волков.

Головним режисером свята стала талановита поетеса, а за сумісництвом - завідувач Регіонального організаційно-методичного моніторингового центру з підтримки грудного вигодовування Раїса Миколаївна Захарченко.

Лікарі-інтерни 1-3 років навчання на базі стажування у ДОПЦС вперше показали свої акторські та музикальні здібності й таланти, створили чудову святкову атмосферу з великою повагою до старших колег та традицій.

Поряд з лікарями-інтернами всіх присутніх зачарувала незабутнім голосом майбутня студентка Дніпропетровської медичної академії Людочка Падалка.

Концерт завершився словами з заповіту жінки-легенди ХХ століття, лауреата Нобелівської премії Миру, фундаторки Ордену милосердя, святої при житті, - матері Терези:

Люди бувають нерозумними, нелогічними і егоїстичними - і все ж люби їх!

Коли ти робиш добро, то люди звинувачуватимуть тебе у затаєній особистій користі і самолюбстві - і все ж виявляй доброту!

Якщо ти досягнув успіху, то може з’явитися багато фальшивих друзів і справжніх ворогів - і все ж досягай успіху!

Якщо ти чесний і відвертий, то люди обманюватимуть тебе - і все ж будь чесним і відвертим!

Те, що ти будував роками, може бути зруйнованим в одну мить - і все ж будуй!

Люди потребують допомоги, але вони згодом дорікатимуть тобі за неї - і все ж допомагай людям!

Якщо ти досягнув безмежного щастя, тобі будуть заздрити - і все ж будь щасливим!

Добро, яке ти зробив сьогодні, люди забудуть завтра - і все ж твори добро!

Ділись із людьми кращим, що в тебе є, і цього ніколи не буде достатньо - і все ж ділись найкращим!

Зрештою, ти сам переконаєшся, що все це між тобою і Богом, і що це ніколи не було між ними і тобою!

Наприкінці свята всі актори і ведучі отримали бурхливі оплески від захопленого приємними враженнями залу та солодкі подарунки від адміністрації закладу.