Вітаємо з обранням на посаду Заступника Голови Комітету фахової експертизи

Дата публікації допису: 22 груд. 2017 22:51:33

Центр тестування при МОЗ України

За результатами відкритого конкурсного відбору Голів та заступників Голів комітетів фахової експертизи тестових матеріалів ліцензійних іспитів «Крок 3» для спеціальностей «Медицина», «Стоматологія» та «Лабораторна діагностика», на підставі поданих заявок (151) від науково-педагогічних співробітників з 13 закладів вищої освіти, Центром тестування 22 грудня 2017 року здійснено відбір Голови та двох його заступників для кожного комітету фахової експертизи.

До складу комітету "Невідкладні стани в акушерстві і гінекології" ввійшли Голова: Бойчук Алла Володимирівна, завідувач кафедри (Тернопільський державний медичний університет) та два заступники: Дубоссарська Юліанна Олександрівна, завідувач кафедри (ДЗ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України») і Каліновська Ірина Валентинівна, професор кафедри акушерства і гінекології (Буковинський державний медичний університет). Вітаємо!

Ректор ДЗ "ДМА", член-кореспондент НАМН України, професор Тетяна Олексіївна Перцева висловила запевнення у сприянні роботи фахових експертів. Сподіваємося, що спільними зусиллями ми зможемо покращити якість післядипломної підготовки фахівців у галузі охорони здоров’я!

Результат пошуку зображень за запитом "зимний букет"