Випуск інтернів 2021

З 22 по 24 червня 2021 року відбулася атестація 28 лікарів-інтернів зі спеціальності "Акушерство і гінекологія".

Атестаційна комісія працювала у складі:

  • Голова атестаційної комісії: заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри акушерства і гінекології, доктор медичних наук, професор В.О. Потапов.

Члени атестаційної комісії:

  • декан ФПО, доктор медичних наук, професор В.І. Снісарь;

  • завідувач кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО, доктор медичних наук, професор Ю.О. Дубоссарська;

  • доцент кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО, доктор медичних наук, Л.П. Грек;

  • доцент кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО, доктор медичних наук , Ю.М. Дука;

  • секретар комісії: асистент кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО, кандидат медичних наук, В.Т. Нагорнюк.

Атестація лікарів-інтернів з урахуванням рекомендацій щодо дотримання санітарно-епідеміологічного режиму, у засобах індивідуального захисту в умовах запобігання поширенню коронавірусу, відповідно до вимог деканату ФПО проходила в ІІІ етапи:

I етап (22 червня 2021 р.) – складання типового компютерного тестування за програмою Elex. Оцінка здійснювалась за бінарною системою “атестований”, “неатестований”, нижчий поріг позитивної оцінки склав 75%.

II етап (23 червня 2021 р.) – проведення теоретичної співбесіди на основі вирішення кейс-завдань з акушерства і гінекології.

ІІІ етап (24 червня 2021 р.) – оцінка оволодіння практичними навичками на фантомах.

Загальна оцінка визначалась на засіданні атестаційної комісії після аналізу всіх оцінок заключного контролю знань. За результатом атестації,

комісією приймалось рішення про присвоєння лікарю-інтерну звання лікаря - спеціаліста за спеціальністю «Акушерство і гінекологія».

Відмінні знання та вміння показали 9 лікарів-інтернів Волкова Влада, Гайбонюк Аліна, Герич Володимир, Горлова Юлія, Давиденко Валентина, Єчин Станіслав, Мєркушева Анна, Сікора Ганна, Сучкова Ольга.

Вітаємо зі вступом у самостійне професійне життя!

Бажаємо успіхів та вдачі!