Випуск інтернів 2022

21 та 22 червня 2022 року в умовах воєнного стану в Україні відбулася атестація 25 лікарів-інтернів зі спеціальності "акушерство і гінекологія", у тому числі 21 - за держбюджетом та 4 - за контрактом.

Атестаційна комісія працювала у складі:

  • Голова атестаційної комісії: заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри акушерства і гінекології, доктор медичних наук, професор Валентин Потапов.

Члени атестаційної комісії:

  • декан ФПО, доктор медичних наук, професор Володимир Снісарь;

  • завідувач кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО, доктор медичних наук, професор Юліанна Дубоссарська;

  • доцент кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО, доктор медичних наук Людмила Грек;

  • доцент кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО, доктор медичних наук , доцент Юлія Дука;

  • секретар комісії: асистент кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО, кандидат медичних наук Віталій Нагорнюк.

Атестація лікарів-інтернів з урахуванням воєнного стану в Україні, відповідно до вимог деканату ФПО проводилася у двох режимах: у очному форматі для лікарів-інтернів, які знаходилися у місті Дніпро, та у дистанційному форматі для лікарів-інтернів, які знаходилися в Україні поза межами Дніпропетровської області та за кордоном, і включала теоретичну співбесіду та оцінювання рівня володіння практичними навичками на основі вирішення кейс-завдань з акушерства і гінекології.

За результатами успішної атестації комісією прийнято рішення про присвоєння всім 25 лікарям-інтернам звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю «акушерство і гінекологія».

Відмінні знання та вміння показали 7 лікарів-інтернів, які навчалися за держбюджетом на базах інтернатури Дніпропетровської та Кіровоградської областей, Юлія Гуренко-Коновальчук, Поліна Ігрушкіна, Катерина Лобунько, Андрій Макаренко, Маргарита Овдієнко, Володимир Панов, Юлія Шевченко.

Вітаємо всіх наших випускників лікарів-інтернів зі вступом у самостійне професійне життя!

Бажаємо Перемоги України у війні, мирного неба, віри у світле майбутнє, успіхів та вдачі!