Участь асистента В.В. Радченка у он-лайн форумі

Дата публікації допису: 23 трав. 2020 12:49:27

З ініціативи Ректора ДЗ "ДМА", член-кореспондента НАМН України, професора Тетяни Олексіївни Перцевої, декана ФПО, професора Володимира Івановича Снісаря співробітники кафедри акушерства, гінекології та перинатології та інших кафедр факультету післядипломної освіти Дніпропетровської медичної академії приєдналися до участі у Першому міжнародному медичному онлайн-форумі міжсекторальної взаємодії лікарів "Інфекції в практичній діяльності лікаря первинної і вторинної ланки", який проводився он-лайн на платформі accemedin 22 та 23 травня 2020 року.

На цьому заході з актуальними доповідями на теми найнебезпечніших інфекцій: COVID-19, грипу H1N1, вірусу імунодефіциту людини, а також інших професійних питань для лікарів первинної та вторинної ланки виступили понад 100 спікерів з усієї України. Понад 150 годин інформації доступні в режимі реального часу та в записі протягом 30 днів після трансляції безкоштовно.

Від кафедри акушерства, гінекології та перинатології ФПО з двома доповідями на секції Міждисциплінарної взаємодії виступив асистент кафедри, кандидат медичних наук Віталій Володимирович Радченко. Доповіді на тему: "Персоналізація менеджменту патології молочної залози" та "Патологія щитовидної залози під час вагітності", які стосуються лікарів різних спеціальностей, зокрема акушерів-гінекологів, лікарів загальної практики - сімейної медицини, хірургів, онкологів, ендокринологів, виявилися дуже актуальними та цікавими для слухачів заходу, отримали схвальні відгуки від модератора секції Міждисциплінарної взаємодії, головного редактора платформи accemedin Пилипа Снегірьова, а їх автор, асистент В.В. Радченко навіть отримав усну подяку у вигляді віртуальної нагороди "Гран-прі модераторських симпатій" за найкращі доповіді та звання "людина-оркестр" за мультидисциплінарність, широкопрофільність, високу етичність та професійність своєї лікарської думки.